Δημιουργικοί άνθρωποι

Η εταιρία “Κοντάκης – Σταματούκος” ιδρύθηκε το 1962 από τον Χρήστο Κοντάκη με αντικείμενο τις εθνικές μεταφορές. Χάρη στην εξειδίκευσή της και σε συνάρτηση με την εφαρμογή του τρίπτυχου “Αξιοπιστία – Συνέπεια – Υπευθυνότητα” που εφαρμόζει από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της, καταξιώθηκε σε επαγγελματίες και ιδιώτες ως σίγουρη και αξιόπιστη λύση στο χώρο των εθνικών μεταφορών.

Το 2005 η εταιρία περνάει στην επόμενη γενιά, η οποία συνεχίζοντας στο ίδιο πλαίσιο επενδυτικής πολιτικής, επεκτείνεται στις αποθηκεύσεις, αποκτώντας ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους συνολικού εμβαδού 1.200 τετραγωνικών μέτρων.

Η μεταφορική “Κοντάκης – Σταματούκος” αποτελεί μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στο χώρο των μεταφορών. Η εταιρία είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βασιζόμενη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της, καθώς και στον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει.

Με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό, ασφάλεια και συνέπεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στατιστικά Στοιχεία

Μετακομίζουμε οικοσκευές και εταιρίες από το 1962

20.000
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ
4.500
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
1.000
ΜΕΤΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΣΤ / ΜΗΝΑ
3.000
ΚΟΥΤΕΣ / ΜΗΝΑ