Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε την οικοσκευή σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος σε σύντομο χρονικό διάστημα με πλήρη συσκευασία και απόλυτη ασφάλεια με ιδιόκτητα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα.

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την μεταφορά όλων των μηχανημάτων, επίπλων και εξοπλισμό γραφείου, με την χρήση έμπειρου προσωπικού και υπεύθυνων συνεργατών, τόσο για την αποσυναρμολόγηση των γραφείων, όσο και για την συναρμολόγησή τους και την τοποθέτησή τους στον νέο σας χώρο.

Μεταφέρουμε το εκθεσιακό περίπτερο της εταιρίας σας από τον χώρο σας προς το εκθεσιακό κέντρο συσκευασμένο και αντίστροφα ή το αποθηκεύουμε στις ιδιόκτητες αποθήκες μας σε ειδικές τιμές.

Η εμπειρία μας στον χώρο των μετακομίσεων μας έχει διδάξει ότι η ποιότητα, τόσο της συσκευασίας όσο και των υλικών που χρησιμοποιούνται, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για μια επιτυχημένη μετακόμιση.

Η συσκευασία, είναι κάτι που απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις και για αυτό πάντα προτείνουμε να την αφήνετε στους επαγγελματίες συσκευαστές μας.

Όχι μόνο χρησιμοποιούμε υλικά συσκευασίας της καλύτερης ποιότητας, σχεδιασμένα για κορυφαία προστασία και αντοχή, αλλά ταυτοχρόνως διαλέγουμε τα σωστά υλικά για κάθε αντικείμενο που θέλουμε να προστατεύσουμε.

Εφαρμόζοντας τις ιδανικότερες τεχνικές συσκευασίας, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οτιδήποτε μεταφέρουμε έχει την καλύτερη δυνατή προστασία και φτάνει άθικτο στον προορισμό του.

Επίσης, αν θέλετε, μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες πλήρους αποσυσκευασίας των μικρο-αντικειμένων, κάνοντας την τακτοποίηση του καινούργιου σας χώρου μια εύκολη υπόθεση.

Αποθηκεύουμε μικρό, μεγάλο ή και μέρος οικιακού εξοπλισμού, εκθεσιακά περίπτερα, λογιστικά έντυπα εταιριών, σε κλειστούς χώρους για όσο χρονικό διάστημα εσείς επιθυμείτε.

Έως και 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Όλα τα αντικείμενα φωτογραφίζονται και παραδίδεται σχετική λίστα στον πελάτη σε ηλεκτρονική μορφή με USB Memory Stick και αύξοντα αριθμό ανά φωτογραφία.

Οι αποθηκεύσεις χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

  • Σε κοινούς χώρους φύλαξης, διαμορφωμένους ανά διαμερίσματα διαφόρων τετραγωνικών, που φιλοξενούν για όσο χρόνο εσείς επιθυμείτε τα συσκευασμένα και αριθμημένα πράγματά σας.
  • Σε ειδικά διαμορφωμένους περιέκτες (containers), διαφόρων μεγεθών, όπου ενοικιάζετε με χαμηλό κόστος την παραμονή των οικοσκευών σας ή γραφείων κ.α., με την διαφορά ότι σε αυτή την περίπτωση σας παραδίδεται κλειδί για την αποκλειστική σας επίσκεψη και επιμέλεια του εξοπλισμού σας.

Και στις δύο περιπτώσεις επισυνάπτεται ιδιωτικό συμφωνητικό τόσο με τους όρους αποθήκευσης του εξοπλισμού, όσο και για τον χρόνο που θα φιλοξενηθούν.