Αυξήστε την αποδοτικότητα του καλοριφέρ

Με αυτό το έξυπνο κόλπο μπορείτε να αυξήσετε την αποδοτικότητα του καλοριφέρ σας, και να κάνετε οικονομία στο ρεύμα. Κόψτε αλουμινόχαρτο ώστε να καλύπτεται το μήκος και δύο φορές το ύψος του καλοριφέρ. Διπλώστε το ώστε να ξεπερνάει λίγο το σώμα στο ύψος και τοποθετήστε το πίσω από το σώμα του καλοριφέρ. Το αλουμινόχαρτο αντανακλά τη θερμότητα και εξοικονομεί ενέργεια.

 

 

Esoterikos κados αporimatonΚαθαροί σκουπιδοτενεκέδες

Δυστυχώς, οι πλαστικές σακούλες που μπαίνουν στους σκουπιδοτενεκέδες μας συχνά-πυκνά έχουν διαρροές. Η σακούλα στάζει και όταν την αφαιρούμε από τον κάδο λερώνεται το πάτωμα! Ο τενεκές μας γεμίζει υγρά που μυρίζουν άσχημα και μετά πρέπει να τον πλύνουμε.

Μπορούμε να αποφύγουμε όλη αυτή τη δυσάρεστη διαδικασία, βάζοντας αρκετές εφημερίδες στον πάτο της σακούλας. Οι εφημερίδες θα απορροφήσουν τα υγρά και τις άσχημες μυρωδιές! Έτσι και ο σκουπιδοτενεκέδες θα μείνει καθαρός και δεν θα χρειάζεται να τον πλένετε συνέχεια.

 

 

 

Plastikes sakoulesΠλαστικές σακούλες

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αξιοποιήσετε τις πλαστικές σακούλες που παίρνετε από το σούπερ μάρκετ εκτός από το να τις χρησιμοποιείτε για τα σκουπίδια.

Βάλτε αρκετές σακούλες στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας, ή στο πορτμπαγκάζ, για επείγουσες ανάγκες και για να κρατάτε το αυτοκίνητό σας καθαρό. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να βάζετε τυχόν σκουπίδια (χαρτομάντιλα, κουτάκια από αναψυκτικά κ.λ.π.) ώστε να τα πετάξετε αργότερα σε κάποιο κάδο. Ειδικά αν υπάρχουν μικρά παιδιά, οι σακούλες μπορούν να αποβούν σωτήριες. Μικρά ατυχήματα συμβαίνουν αρκετά συχνά, ή ένα παιδί μπορεί να ζαλιστεί στο αυτοκίνητο. Φυλάξτε λοιπόν μερικές σακούλες κοντά σας για ώρα ανάγκης.